svilene prevleke-naša zgodba
SKUŠTRANKA

S Skuštranko je vse pod kontrolo

Slovenska blagovna znamka zate in za tvoje minije

O Skuštranki

Skuštranka je zaživela zaradi osebnih izkušenj, saj se s svojimi lasmi borim že od otroških dni. Skozi leta sem doživela precej neprijetnih situacij, povezanih s skuštranimi lasmi. Ko pa sem sama postala mamica dvema ljubkima “skuštrankama” in so bila naša jutra zaradi bolečega razčesavanja las skoraj vedno zaznamovana z jokom, sem hčerkama obljubila, da poiščem rešitev in naredim konec cukanju las.

Tako sem naletela na svilo, natančneje, na Mulberry svilo. To je najkvalitetnejša svila, ki je 100% naravna, hipoalergena ter prijazna koži in lasem. Ker želim da Mulberry svila zasede poseben prostor tudi v tvojem srcu, je njej posvečena celotna stran.

Mullbery svila

Skuštranka, si to ti?

Zjutraj se zbudiš in na zadnjem delu glave zatipaš kepo zapletenih las. Odločaš se med škarjami in krtačo. Hmm… po tehtnem razmisleku rajši izbereš umivanje, kjer si s ‘’frotiranjem’’ mokrih las s klasično brisačo še bolj zapleteš lase. Obupaš, spneš lase v čop in odideš v trgovino. Stojiš pred polico z lasno kozmetiko in nimaš pojma kaj vzeti (na koncu seveda vzameš tisto, ki ima najlepšo embalažo).

Znan scenarij, ali pa vsaj en del? Naj ti razkrijem skrivnost. Naši lasje potrebujejo le dvoje: nežnost in izbrane produkte za nego. No, pa še nekaj drugih malenkosti😉

Svilene prevleke

Brisače za lase

Svilene gumice